Mälhammarvägen stängs av helt fr.o.m. tisdagen 30/7 t.o.m. torsdagen 1/8

Föreningen har anlitat entreprenör som kommer utföra mark-, väg- och räckesarbeten i området runt bäcken (vid ”Lilla vita bron”).
Under V30 påbörjas förberedande arbeten.
I mitten av V31 (31/7-1/8) hålls vägen helt stängd för att arbetet skall kunna utföras snabbt, säkert och effektivt med kortast möjliga störning för medlemmar i vår förening och andra som använder vägen för att ta sig vidare mot exempelvis Mälhammar. Avstängningen gäller såväl fotgängare, cyklister som andra fordon. Blåljusverksamheter, sopbilen etc. är informerad om avstängningen. Respektera att detta kommer vara en arbetsplats.
Återstående arbete utförs fram t.o.m. 15/8 då arbetet enligt plan skall vara färdigställt. Om det sker förändringar av tidplanen kommer det meddelas här på webbplatsen – men avsikten är att i alla fall avstängningen ska ligga fast i planen för allas möjlighet att planera och för att inte äventyra säkerhet på arbetsplatsen.

Karta
Schematisk kartbild som visar var avstängningen sker.

Avstängningen berör främst boende i och besökare till Lilla Munkhammar respektive Mälhammar. Skyltning och omledning av trafik sker via Tumbo.
(Klicka på bilden för att förstora den.)